Info

Algemene voorwaarden

Bestelling 

  • Bestellingen kunnen per mail, via Facebook en Instagram worden geplaatst. We raden aan om een bestelling via een van onze social media pagina’s door te geven gezien we hier het beste te bereiken zijn.
  • Wij proberen berichten over het algemeen binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Het kan altijd wat langer duren i.v.m. drukte of afwezigheid.

Betaling

  • Op het moment dat u de betaling heeft voldaan, staat de bestelling vast en is de plek voor u gereserveerd.
  • Zonder betaling uwerzijds, binnen het afgesproken termijn, komt uw bestelling automatisch te vervallen.
  • In geval dat de klant helemaal niet verschijnt of te laat annuleert geldt ook dat de klant de betaling niet terug krijgt. Op het moment dat een klant bij ons een betaling doet, betekend dit dat de bestelling vast staat. Wij raden dan ook aan om de betaling alleen te doen als u er 100% zeker van bent. De klant krijgt namelijk in geen enkel geval de betaling retour. Dit i.v.m. de plek die wij vrijhouden, voorbereidingen die wij treffen voor de bestelling en materialen die worden ingekocht. Om deze reden laten wij klanten ook nooit ver van tevoren de betaling doen.

 

Aansprakelijkheid

(Helium) ballonnen: Bij het bestellen van (helium) ballonnen raden wij aan om u goed in te lezen over de levensduur en de beste omstandigheden voor de ballonnen. Deze informatie kunt u onder andere op onze website vinden onder het kopje ‘helium’. Mochten ballonnen een kortere levensduur/zweeftijd hebben dan verwacht, door eigen toedoen van de klant of vandalisme, dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. Ook de gevaren van het inhaleren van helium staan vermeld op onze website onder het kopje “Helium”. 

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven