Diensten

Stuffed ballonnen

Vanaf €25,-
Stuffed ballonnen kunnen met van alles worden gevuld. Denk aan pluche knuffeldieren, geld, tule pon pons, cadeaubonnen, snoep, babyartikelen en andere kleine/opvouwbare spullen. Het is belangrijk dat de inhoud niet te zwaar is en geen scherpe randen heeft i.v.m. het risico dat de ballon lek geprikt wordt. Daarnaast mogen de artikelen niet te groot en/of opvouwbaar zijn, ze moeten namelijk door de opening van de ballon/stufferapparaat passen. Wij leveren over het algemeen de ballonnen incl. inhoud, maar het is mogelijk om in overleg zelf wat  spullen bij ons langs te brengen. Mocht u vragen hebben over wat wel en niet in de ballon kan dan kunt u altijd contact opnemen!

 

Ballonnenbogen

Vanaf €95,-
Ballonnenbogen kunnen in allerlei soorten formaten en kleuren worden gemaakt. De boog wordt met twee standaarden geleverd zodat de ballonnenboog stevig staat. Indien mogelijk zetten we de boog ook voor u vast. Het is mogelijk dat we extra reiskosten rekenen om de standaarden na afloop weer bij u op te halen. Het is ook mogelijk om de standaarden zelf weer bij ons af te geven. U betaald ten alle tijden borg over de standaarden, dit krijgt u direct terug als ze onbeschadigd weer worden ingeleverd.

 

Ballonpilaren

Vanaf €35,-
Ballonpilaren kunnen in allerlei formaten en kleuren worden geleverd. Pilaren kunnen met een standaardje worden geleverd indien nodig. Hierdoor staat de pilaar steviger. Het is mogelijk dat we extra reiskosten in rekening brengen om de standaarden weer op te halen. Het is ook mogelijk om de standaarden zelf weer bij ons af te geven. U betaald ten alle tijden borg over de standaarden, dit krijgt u direct terug als ze onbeschadigd weer worden ingeleverd.

 

Helium ballonnen
De prijs van helium ballonnen hangt af het aantal en het soort ballonnen. Voor een exacte prijsopgave kunt u contact met ons opnemen.

Wij behandelen onze helium ballonnen met Hi-float gel waardoor de zweeftijd met minimaal 3 keer wordt verlengd. U heeft dus veel langer plezier van de ballonnen.

*Zie in het menu het kopje ‘helium’ voor meer informatie over helium ballonnen.

 

Candytables

Prijs afhankelijk van het aantal personen, thema etc.
Een candytable is een thema tafel gevuld met snoep en andere zoetigheden. Verder decoreren we de tafel met accessoires in thema.

 

Ballonfiguren

Prijs afhankelijk van het soort figuur
We maken allerlei soorten ballonfiguren. Denk aan een ballonnenhart, een minnie mouse figuur, letters en cijfers etc. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen.

 

Hotelkamer decoratie

Vanaf €100,- excl. reiskosten
We hebben drie standaard opties voor hotelkamer decoratie. Het is mogelijk om een van de standaard opties te kiezen of u kunt een pakket laten samenstellen door ons. De meeste klanten laten dan ook een pakket samenstellen, a.d.h.v. uw budget, wensen en onze creativiteit stellen we een leuk pakket samen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
*Zie afbeelding voor de 3 standaard pakketten.

 

Decoratie van feestzalen
Het is ook mogelijk om een gehele feestzaal door ons te laten decoreren. Wij bieden van alles aan. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u contact opnemen.

 

Presentjes

Prijs is afhankelijk van het aantal, soort etc.
Presentjes kunnen in allerlei thema’s worden gemaakt. Heeft u speciale wensen, neem dan voor meer informatie contact met ons op.

 

Verhuur 

Wij verhuren van alles, onder andere:

  • Bloemstukken,
  • Stoelstrikken
  • Decoratie/thema beelden
  • Sokkels
  • Baroc stoel (voor kinderen),
  • Lettertables
  • Kaarsen kandelaars

 

Foto frames
Een foto frame wordt in overleg met de klant ontworpen. Voor meer informatie en een offerte kunt u contant met ons opnemen

 

Drankcakes
Een drankcake is een toren gemaakt van blikjes drank. Dit is mogelijk met sterke drank maar ook met normale blikjes (Redbull, frisdrank etc.).

De toren bestaat uit meerdere lagen met blikjes, meestal 3 lagen. Tussen elke laag ligt een plateautje, verder wordt de toren leuk versiert met linten, (kunst)bloemen, strikken etc. In het midden van de toren zit een ballongewichtje waar helium ballonnen aan zweven, u kunt zelf aangeven hoeveel ballonnen u graag aan de toren bevestigd wilt hebben. Het aantal blikjes drank en helium ballonnen heeft uiteraard invloed op de totaalprijs. Een drankcake fleurt u feesttafel op en uw gasten kunnen allemaal zelf een blikje drank van de toren pakken.
Het is niet mogelijk om de drankcake kant en klaar te laten bezorgen door ons of om hem op te halen, daar zijn ze namelijk te zwaar voor. Daarom maken wij de drankcakes op locatie.

Inbegrepen drank:
trojka
Bacardi
Captain morgan
Passoa
Smirnoff ice
Redbull

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven