Balloonsbychem 1 jaar

Hi allemaal,

13 Augustus bestond BalloonsbyChem 1 jaar. Door de drukte ben ik er die dag niet aan toe gekomen om een berichtje te plaatsen, dus hierbij mijn eerste blog! Een jaar geleden ben ik op mijn 18e met BalloonsbyChem begonnen en mede dankzij mijn klanten is het nog steeds een succes en groeit BalloonsbyChem elke dag. Mijn doel is om nog veel groter te worden en nog vele jaren klanten blij te kunnen maken met mijn diensten! Bij deze wil ik al mijn klanten, volgers en de mensen die mij supporten bedanken voor het afgelopen jaar!

I.v.m. Het 1 jarig bestaan had ik twee leuke winacties op de BalloonsbyChem facebookpagina staan, de winnaars daarvan zijn al bekend. Op de homepagina staan wat leuke acties, waaronder een kortingsactie voor twee pilaren, een gratis doucheartikel bij aankoop van een platina balloonbox, en een leuk hotelkamer birthday pakket voor een mooie prijs! Alle drie de acties zijn geldig tot 30 september, wees er dus snel bij!

 

– Chemaine

Posts created 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven